Contact Orice vrei să știi despre softulmeu.ro

Trimite-ne întrebările tale la contact@softulmeu.ro
O aplicație softulmeu.ro poate să fie gratis dacă nu este complexă și alegi să te abonezi la softulmeu.ro. În orice caz nu depașește 1000 de euro. Lucrăm modularizat pe aplicații de această complexitate ca să beneficiezi cât mai repede de softul tău. Dacă vrei să-ți construim ceva mai mare (un întreg ERP de exemplu) îl spargem în mai multe aplicații conectate.
Abonamentul la softulmeu.ro nu este obligatoriu dar este recomandat. În abonament primești atât hosting (instalarea pe serverele noastre si accesul prin Internet), mentenanță (operarea serverului) cât si asistență tehnică (asistență pentru utilizatori, configurări și personalizări). În mentenanță ai inclusă actualizarea sistemului cu cele mai noi versiuni care nu poate fi făcută automat și uneori este dificilă chiar si pentru profesioniști.
Ai nevoie de cunoștințe de ASP.NET (si Microsoft SqlServer, IIS) pentru instalare. Vezi instrucțiunile aici
La softulmeu.ro vedem siguranța din mai multe puncte de vedere:
  • Acces protejat: accesul la aplicație se face doar prin conexiune criptată. Poți avea accesul protejat cu cod trimis pe email sau SMS sau întocmai ca la online banking, cu token
  • Siguranța datelor: facem backup automat în fiecare noapte la toate bazele de date prin conexiune criptată pe mai multe servere distribuite în întreaga lume
  • Proprietatea datelor: toate listele din aplicația ta sunt de obicei exportabile in Excel. La cerere îți livram backup-ul bazei de date.
  • Siguranța investiției: in 2015 facem 8 ani de când dezvoltam sistemul și nu avem de gând să ne oprim
Te informăm lunar despre facturarea online gratuită, articolele noastre si ofertele speciale. Înscrie-te la newsletter!